Hi,
Can anyone please tell me if this is the most up to date regulation as it’s dated 2011?
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/632052/a3-2011.pdf
This is the part I am interested to see if it’s still the same?
Definition of a ‘person who requires overnight care’
7 The amendment to Regulation 2 defines a ‘person who requires overnight care’ as someone who
receives Attendance Allowance (AA), or
receives the middle or highest rate care component of Disability Living
Allowance (DLA), or
if they do not receive either of the above, has provided the local authority (LA) with sufficient evidence to show that this type of care is required